Suntem o firma tanara, infiintata in 2010, cu specific import si distributie bunuri preponderent ON-LINE, segmentul ENERGII ALTERNATIVE. Promovam, din pasiune pentru exploatarea judicioasa a resurselor Pamantului, energia solara inepuizabila ,puternica si gratuita.

 
Importatori directi pentru colectoare solare si controlere solare, reusim sa atingem doua tinte deodata:
 
a. Pretul, care avand in vedere faptul ca avem sub contract o fabrica de panouri solare din China, este cel mai jos posibil. Inutil sa specific ca aceasta fabrica exporta produse in mai multe tari , printre care SUA, Germania, Franta, Mexic etc ., reusind, prin investitiile facute si prin cresterea economica de invidiat sa devina un furnizor de produse finite de o foarte buna calitate, la un pret competitiv.
 
b.Calitatea produselor.
 
 Sunt multe fabrici capabile sa produca panouri dupa diverse standarde de calitate. Am gasit una dintre cele mai tehnologizate, care a raspuns cerintelor noastre de calitate si parametrilor tehnici impusi, cu o calitate foarte buna a produselor si care foloseste mult in constructia panourilor solare materiale ca INOX-ul si ALUMINIUL, sticla borosilicat si cea calita, materiale practic indestructibile in timp.
 
Departamentul Solar de la SC Flying Stars SRL promoveaza brandul KYOTRA si ECO-SOLAR, marci care speram ca in curand sa devina referinta de calitate pe piata.
 
Toate produsele noastre au certificarile europene necesare si beneficiaza de garantie extinsa de 3 ani.
 
S.C. Flying Stars S.R.L.
 
CIF RO26384126
 
J 12/21/2010
 
IBAN: RO09RNCB0595114096470001
 
Tel: +40/723 018019
       
Email: contact@top10diverse.com
 
Adresa: Str. Magnoliei nr.9A
 
Localitatea: Floresti  jud. Cluj 

Protectia consumatorilor 

www.anpc.ro

telefonul consumatorului 

0219551

Numarul de inregistrare in Registrul de punere pe piata a echipamentelor electrice si electronice nr.    RO-2010-07-EEE-1259-l. Toate produsele noastre contin in pret timbru verde, valoare dupa caz.

 Partener ECOTIC.   
 
Preluam gratuit, conform legii, echipamente defecte sau casate, asemanatoare cu produsele noastre, la cumpararea unui echipament nou de la firma noastra. Produsele noastre poarta simbolul de reciclare in centre autorizate, va rugam la terminarea duratei de viata sau la casarea lor, sa le trimiteti catre firma noastra sau centre autorizate, le vom prelua gratuit. Nu aruncati in natura, nici impreuna cu deseurile menajere!   
Impreuna , respectam natura!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Publicitate