149.00

Pret fara TVA. Lampa pentru cresterea plantelor de apartament, rasaduri, plante aromatice la ghiveci, compensare lipsa lumina, inalt randament de crestere, consum foarte redus. Suna acum la 0741 089 188 pentru comanda!

       Consum de doar 12w si o putere foarte mare de crestere, echivalenta cu o lampa HPS+MH de cca 80w, aceasta lampa permite iluminarea plantelor din colturile intunecate ale locuintei, fara grija consumului de energie electrica. Modelul Silent este total silentios. Fata de becurile de crestere obisnuite, lumina generata este mult mai putin deranjanta, iar designul modern asigura o racire eficienta, fara pericol de ardere, si fara posibilitatea de a dauna plantei Dvs. favorite. Se poate apropia de planta oricat de mult, pentru a exploata intreaga putere emisa. Spectrul este emis sub unghi 60-90grd, dulie tip E27 (de bec normal dulie mare). Se recomanda folosirea pentru cca 12-14h/zi, durata estimata de functionare pentru diodele emitatoare de lumina cca 40000 ore. Spectru de crestere emis, pentru dezvoltare de la insamantare pana la inflorire, fructificare.

     Fara indoiala ca lampile cu tehnologie LED sunt din ce in ce mai populare in randul celor care se ocupa de cresterea plantelor, de la pasionatii de plante decorative de interior, pana la marele producator de flori, rasaduri sau verdeturi,legume. Numeroasele avantaje pe care acest tip de lampi inalt tehnologice le au fata de cele utilizate pana in prezent au convins pana si pe cei mai mari producatori ca lampile de tip vechi de tip HPS si MH trebuie inlocuite rapid cu lampi de tip nou, cu consum energetic redus.

           De ce este lampa noastra speciala? Din mai multe motive, si am sa le enumar:

1. Emisia de fotoni are loc pe domenii de frecventa (spectru) foarte ingust, exact in zona in care plantele se simt mai bine. Toata radiatia va fi absorbita si transformata in masa verde.

2. Emisia este localizata, se poate foarte usor jongla cu spotul de lumina, de asa natura incat spotul de crestere sa cada exact pe zona de interes si nu sa lumineze spatiul in jur(alei de acces, pereti, tavan etc) Toata radiatia va fi folosita pentru cresterea plantelor, fara pierderi inutile.

3. Emisia de radiatie infrarosie este perfect controlabila, lampile pot fi apropiate de plante fara sa existe pericolul arderii plantelor. Este emisa foarte putina caldura.

4. Aveti posibilitate ca, la comanda, sa personalizati spectrul si puterea emisa pe fiecare componenta spectrala. Astfel cerintele diverse pot fi onorate.

5. O economie de 60%-80% in factura de energie electrica este de asteptat in cazul folosirii lampilor Kyotra pentru cresterea plantelor. Consumul energetic scazut implica si cheltuieli mult mai mici in proiectarea si realizarea instalatiei electrice necesare alimentarii lampilor Kyotra. Astfel, chiar pe circuite normale, monofazice, se pot obtine suprafete mari de lucru, perfect iluminate.

6. Timpul de viata al dispozitivelor luminoase implicate (tip Bridgelux, Epistar, Cree) este extrem de mare, depasind 40-50000 ore de functionare. Lampile vor produce foarte multa valoare pe parcursul vietii lor, depasind de foarte multe ori investitia initiala.

7. In procesul de fabricatie al acestor lampi nu intra substante si metale grele, toxice. Lampile de crestere pentru plante Kyotra sunt prietenoase cu ambientul, nu polueaza si se inscriu in politica Kyotra-                                           Transfer Maxim de Energie

8. Aceste lampi sunt foarte usor de instalat, doar se insurubeaza intr-o dulie normala tip E-27, si pot fi alimentate.

9. Emisia de UV, radiatie ultravioleta este perfect controlabila, plantele fiind mai sanatoase, mai putin expuse atacurilor diverselor ciuperci, ciuperci care se dezvolta mai mult in prezenta radiatiei UV.

Date tehnice: Kyotra HPX-80

Compunere:

a. 10x1W Epistar 660nm (rosu)

b. 2x1W Bridgelux 455nm (albastru)

-Dimensiune lampa 120mm x 65mm

-Putere consumata 12W

-Tensiune alimentare 85-260v, 50-60Hz.

-Unghi emisie LED 90grd.

-Temperatura lucru -20-60 grd Celsius.

-Garantie 1 an.

-Ciclu functionare 10-16h/24h. 

-Lucreaza uscat, a nu se uda, nu este protejat la patrunderea apei.

Va rugam sa ne contactati pentru comenzi sau mai multe detalii. Oferim orice fel de lampi de crestere tip LED, orice putere (<1500W)

Se livreaza in orice localitate din Romania!

Protectia consumatorilor 

www.anpc.ro

telefonul consumatorului 

0219551

Numarul de inregistrare in Registrul de punere pe piata a echipamentelor electrice si electronice nr.    RO-2010-07-EEE-1259-l. Toate produsele noastre contin in pret timbru verde, valoare dupa caz.

 Partener ECOTIC.   
 
Preluam gratuit, conform legii, echipamente defecte sau casate, asemanatoare cu produsele noastre, la cumpararea unui echipament nou de la firma noastra. Produsele noastre poarta simbolul de reciclare in centre autorizate, va rugam la terminarea duratei de viata sau la casarea lor, sa le trimiteti catre firma noastra sau centre autorizate, le vom prelua gratuit. Nu aruncati in natura, nici impreuna cu deseurile menajere!   
Impreuna , respectam natura!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Publicitate